Naslovna

Nova kapitalna ulaganja 2018.

Godinu 2018. označiće značajna kapitalna ulaganja, širenje zasada jabuke, krušake i stonog grožđa.

Jabuke

Značajan porast potražnje na domaćem i stranom tržištu za Story, Red Delicious i Royal Gala, omogućio nam je lakše kretanje u tom smjeru. Polja su već pripremljena i u proljeće će biti širenje zasada. Trenutno smo zauzeti finalizacijom instalacije protivgradne mreže nad našim postojećim zasadima.

Stono grožđe

Od velikog nam je značaja što smo prvi u čitavoj balkanskoj regiji zasadili grožđe bez sjemena. Rezultati testiranja naših klimatskih stanja i stanja tla pokazuju da će ove sorte napredovati na našoj zemlji.

Kruške

U 2018 će se povećati i naši zasadi kruške.

Košnice

Nakon povećanja zasada pod voćkama, uloženo je u preko 100 vlastitih košnica, što daje i ukusni med.

Prodavnica  

Ovu će godinu obilježiti otvaranje naše dugo očekivane prodavnice u kojoj će se moći probati naše ukusne proizvode i naša mlada vina.

 

Lokacija voćnjaka

Adresa: Dubljani BB, BiH
Telefon: +387 59 483 177

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Uprava firme

Adresa: Republike Srpske 37, 89101 Trebinje, BiH
Telefon: +387 59 273 590
Faks: +387 59 223 908

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Kratki info

Popovo polje A.D. je akcionarsko društvo koje se bavi proizvodnjom voća. Sjedište firme je u Trebinju, dok se voćnjaci nalaze u plodnoj ravnici Popovo polje između Trebinja i Ljubinja. Firma je osnovana daleke 1977. godine i predstavljala je vodeće poljoprivredno preduzeće u regionu u to vrijeme.

Intenzivinim ulaganjima naših akcionara, firma je modernizovana i proizvodnja je usaglašena sa najmodernijim svjetskim standardima. Trenutno se na našim plantažama uzgajaju jabuke, trešnje i grožđe. Obim proizvodnje povećavamo iz godine u godinu, a naši proizvodi se plasiraju na domaće i strano tržište.

Politika kvaliteta

Kompletan proces proizvodnje, čuvanja, pakovanja i distribucije proizvoda, upostavljen je po najvišim i najmodernijim svjetskim standardima. Ponosimo se načinom na koji smo, u saradnji sa renomiranim stručnjacima, uklopili prirodu Popovog polja koja je izdašna u svojim darovima i najmoderniju agro-tehnologiju. Glavna karakteristika našeg poslovanja je vrhunski kvalitet proizvoda. Zadovoljstvo kupaca i potrošača predstavlja našu politiku kvaliteta.