Podneblje

Podneblje

Prateći trag kristalno čiste rijeke Trebišnjice, najduže ponornice Evrope, idući iz Trebinja ka Ljubinju, naići ćete na Popovo polje. Plodna ravnica oivičena krševitim brdima, većim dijelom godine osunčana jarkim hercegovačkim suncem. Ovdje je sve autentično, plavetnilo neba, divlja i pomalo surova priroda, čistoća vazduha, tla i vode, ukusni, sočni i zdravi plodovi. Iz kamena raste bilje neobične ljekovite moći i izbijaju izvori pitke vode. Upravo taj spoj surovog i pitomog, kamena i plodne zemlje, sunca i čiste rijeke rađa najukusnije plodove. 


Multiple Image #1. It can support html.

Agroekološki uslovi:

  •  Udaljenost od mora oko 12 km
  • Nadmorska visina 245 m
  • Padavine 1950 mm
  • Srednja godišnja temperatura 14°C
  • Srednja vegetacijska temperatura 18,8°C
  • Tip zemljišta aluvijalno-deluvijalni karbonati 

 

 

 

 

 

Lokacija voćnjaka

Adresa: Dubljani BB, BiH
Telefon: +387 59 483 177

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Uprava firme

Adresa: Republike Srpske 37, 89101 Trebinje, BiH
Telefon: +387 59 273 590
Faks: +387 59 223 908

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Kratki info

Popovo polje A.D. je akcionarsko društvo koje se bavi proizvodnjom voća. Sjedište firme je u Trebinju, dok se voćnjaci nalaze u plodnoj ravnici Popovo polje između Trebinja i Ljubinja. Firma je osnovana daleke 1977. godine i predstavljala je vodeće poljoprivredno preduzeće u regionu u to vrijeme.

Intenzivinim ulaganjima naših akcionara, firma je modernizovana i proizvodnja je usaglašena sa najmodernijim svjetskim standardima. Trenutno se na našim plantažama uzgajaju jabuke, trešnje i grožđe. Obim proizvodnje povećavamo iz godine u godinu, a naši proizvodi se plasiraju na domaće i strano tržište.

Politika kvaliteta

Kompletan proces proizvodnje, čuvanja, pakovanja i distribucije proizvoda, upostavljen je po najvišim i najmodernijim svjetskim standardima. Ponosimo se načinom na koji smo, u saradnji sa renomiranim stručnjacima, uklopili prirodu Popovog polja koja je izdašna u svojim darovima i najmoderniju agro-tehnologiju. Glavna karakteristika našeg poslovanja je vrhunski kvalitet proizvoda. Zadovoljstvo kupaca i potrošača predstavlja našu politiku kvaliteta.