Trešnje

Trešnje


U našim voćnjacima zasadi trešanja su uglavnom još uvijek mladi. Puni rod se očekuje za par godina. Ipak u svojoj ponudi već imamo određene količine koje mogu da podmire potrebe lokalnog tržišta. Takođe, svake godine proširujemo površine zasađene trešnjom.


Berba trešanja počinje već u maju, a traje do jula. Pažljivom njegom i odabirom sorti, postigli smo veliki kvalitet. Naše trešnje su krupne, sočne i izuzetno ukusne!

 

Asortiman trešanja:

  • Erli Burlat (Early Burlat)
  • Erliz (Earlise)
  • Džordžia (Georgia)
  • Karina 
  • Kordia 
  • Lapins
  • Skina (Skeena)

 

 

 

Trešnja - lijek sa grane

Trešnju treba jesti što više jer je jako ljekovita. Bogate su bjelančevinama, ugljenim hidratima, vitaminima A, C, a u nešto manjim količinama ima vitamina B1, B2, B3 i B6. Sadrže dosta folne kiseline, kalcijuma, kalijuma, gvožđa, magnezijuma i cinka. Opširnije...

Lokacija voćnjaka

Adresa: Dubljani BB, BiH
Telefon: +387 59 483 177

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Uprava firme

Adresa: Republike Srpske 37, 89101 Trebinje, BiH
Telefon: +387 59 273 590
Faks: +387 59 223 908

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Kratki info

Popovo polje A.D. je akcionarsko društvo koje se bavi proizvodnjom voća. Sjedište firme je u Trebinju, dok se voćnjaci nalaze u plodnoj ravnici Popovo polje između Trebinja i Ljubinja. Firma je osnovana daleke 1977. godine i predstavljala je vodeće poljoprivredno preduzeće u regionu u to vrijeme.

Intenzivinim ulaganjima naših akcionara, firma je modernizovana i proizvodnja je usaglašena sa najmodernijim svjetskim standardima. Trenutno se na našim plantažama uzgajaju jabuke, trešnje i grožđe. Obim proizvodnje povećavamo iz godine u godinu, a naši proizvodi se plasiraju na domaće i strano tržište.

Politika kvaliteta

Kompletan proces proizvodnje, čuvanja, pakovanja i distribucije proizvoda, upostavljen je po najvišim i najmodernijim svjetskim standardima. Ponosimo se načinom na koji smo, u saradnji sa renomiranim stručnjacima, uklopili prirodu Popovog polja koja je izdašna u svojim darovima i najmoderniju agro-tehnologiju. Glavna karakteristika našeg poslovanja je vrhunski kvalitet proizvoda. Zadovoljstvo kupaca i potrošača predstavlja našu politiku kvaliteta.