vocnjaci

Naši voćnjaci

Iskustvom baziranim na dugogodišnjoj tradiciji u spoju sa savremenim konceptom integralne proizvodnje u našim voćnjacima uzgajamo voće vrhunskog kvaliteta. Kontrolisana proizvodnja zasnovana na naučnim principima omogućava visoke prinose bez negativnih uticaja na životnu sredinu. 

Sadnice

Svaka sadnica u našem voćnjaku je pažljivo odnjegovana, sertifikovana i bezvirnusna, uvezena iz najboljih evropskih rasadnika. Svakodnevno se trudimo da našem voću obezbjedimo optimalne uslove za rast i razvoj uz konsultacije sa svjetskim agro stručnjacima.

 

Navodnjavanje

Vlažnost tla regulišemo savremenim natapnim sistemom i uređajima za mjerenje vlažnosti. Za natapanje koristimo pitku vodu iz podzemnih kraških izvora.

 

Zaštita voća

Praćenje klimatskih uslova uz pomoć meteorološke stanice u voćnjaku omogućava kvalitetniju zaštitu i prevenciju oboljenja uz minimalnu primjenu hemijskih sredstava. Da naš trud ne bi bio uzaludan, rod jabuka obezbjeđujemo protivgradnom mrežom. 

 

Ogledi

U oglednom polju u sklopu našeg voćnjaka svakodnevno pratimo razvoj i uočavamo prednosti i mane pojedinih sorti jabuka i trešanja i na osnovu dobijenih rezultata unapređujemo proizvodnju. Svake godine naše voćnjake podmlađujemo novim zasadima. 

 

Lokacija voćnjaka

Adresa: Dubljani BB, BiH
Telefon: +387 59 483 177

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Uprava firme

Adresa: Republike Srpske 37, 89101 Trebinje, BiH
Telefon: +387 59 273 590
Faks: +387 59 223 908

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Kratki info

Popovo polje A.D. je akcionarsko društvo koje se bavi proizvodnjom voća. Sjedište firme je u Trebinju, dok se voćnjaci nalaze u plodnoj ravnici Popovo polje između Trebinja i Ljubinja. Firma je osnovana daleke 1977. godine i predstavljala je vodeće poljoprivredno preduzeće u regionu u to vrijeme.

Intenzivinim ulaganjima naših akcionara, firma je modernizovana i proizvodnja je usaglašena sa najmodernijim svjetskim standardima. Trenutno se na našim plantažama uzgajaju jabuke, trešnje i grožđe. Obim proizvodnje povećavamo iz godine u godinu, a naši proizvodi se plasiraju na domaće i strano tržište.

Politika kvaliteta

Kompletan proces proizvodnje, čuvanja, pakovanja i distribucije proizvoda, upostavljen je po najvišim i najmodernijim svjetskim standardima. Ponosimo se načinom na koji smo, u saradnji sa renomiranim stručnjacima, uklopili prirodu Popovog polja koja je izdašna u svojim darovima i najmoderniju agro-tehnologiju. Glavna karakteristika našeg poslovanja je vrhunski kvalitet proizvoda. Zadovoljstvo kupaca i potrošača predstavlja našu politiku kvaliteta.