Насловна

Нова капитална улагања 2018.

Годину 2018. означиће значајна капитална улагања, ширење засада јабуке, крушаке и стоног грожђа.

Јабуке

Значајан пораст потражње на домаћем и страном тржишту за Сторy, Ред Делициоус и Роyал Гала, омогућио нам је лакше кретање у том смјеру. Поља су већ припремљена и у прољеће ће бити ширење засада. Тренутно смо заузети финализацијом инсталације противградне мреже над нашим постојећим засадима.

Стоно грожђе

Од великог нам је значаја што смо први у читавој балканској регији засадили грожђе без сјемена. Резултати тестирања наших климатских стања и стања тла показују да ће ове сорте напредовати на нашој земљи.

Крушке

У 2018 ће се повећати и наши засади крушке.

Кошнице

Након повећања засада под воћкама, уложено је у преко 100 властитих кошница, што даје и укусни мед.

Продавница  

Ову ће годину обиљежити отварање наше дуго очекиване продавнице у којој ће се моћи пробати наше укусне производе и наша млада вина.

 

Локација воћњака

Адреса: Дубљани ББ, БиХ
Телефон: +387 59 483 177

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Управа фирме

Адреса: Републике Српске 37, 89101 Требиње, БиХ
Tелефон: +387 59 273 590
Факс: +387 59 223 908

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Кратки инфо

Попово поље А.Д. је акционарско друштво које се бави производњом воћа. Сједиште фирме је у Требињу, док се воћњаци налазе у плодној равници Попово поље између Требиња и Љубиња. Фирма је основана далеке 1977. године и представљала је водеће пољопривредно предузеће у региону у то вријеме.

Интензивиним улагањима наших акционара, фирма је модернизована и производња је усаглашена са најмодернијим свјетским стандардима. Тренутно се на нашим плантажама узгајају јабуке, трешње и грожђе. Обим производње повећавамо из године у годину, а наши производи се пласирају на домаће и страно тржиште.

Политика квалитета

Комплетан процес производње, чувања, паковања и дистрибуције производа, упостављен је по највишим и најмодернијим свјетским стандардима. Поносимо се начином на који смо, у сарадњи са реномираним стручњацима, уклопили природу Поповог поља која је издашна у својим даровима и најмодернију агро-технологију. Главна карактеристика нашег пословања је врхунски квалитет производа. Задовољство купаца и потрошача представља нашу политику квалитета.