Грожђе

Грожђе

Уз помоћ савремене технологије и стучну заштиту узгајамо аутохтоне и светске сорте винског и стоног грожђа врхунског квалитета. На годишњем нивоу произведемо преко 400 тона грожђа разних сорти које пласирамо на домаће и страно тржиште.

 

Аутохтоне винске сорте:

  • Вранац
  • Жилавка
  • Блатина 

  

Свјетске винске сорте:

  • Мерло (Merlot)
  • Каберне Совињон (Cabernet Sauvignon)
  • Шардоне (Chardonnay)

 

Стоно грожђе:

  • Кардинал (Cardinal)
  • Викторија (Victoria)

Грожђе - храна и лијек

Грожђе је једна од најљековитијих врста воћа на нашем јеловнику, а вино пиће које у мањим количинама чува наше здравље. Осим што освјежава, препоручује се за чишћење крви, одржавање здравља плућа, у борби против високог притиска, за регулисање варења. Опширније...

Локација воћњака

Адреса: Дубљани ББ, БиХ
Телефон: +387 59 483 177

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Управа фирме

Адреса: Републике Српске 37, 89101 Требиње, БиХ
Tелефон: +387 59 273 590
Факс: +387 59 223 908

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Кратки инфо

Попово поље А.Д. је акционарско друштво које се бави производњом воћа. Сједиште фирме је у Требињу, док се воћњаци налазе у плодној равници Попово поље између Требиња и Љубиња. Фирма је основана далеке 1977. године и представљала је водеће пољопривредно предузеће у региону у то вријеме.

Интензивиним улагањима наших акционара, фирма је модернизована и производња је усаглашена са најмодернијим свјетским стандардима. Тренутно се на нашим плантажама узгајају јабуке, трешње и грожђе. Обим производње повећавамо из године у годину, а наши производи се пласирају на домаће и страно тржиште.

Политика квалитета

Комплетан процес производње, чувања, паковања и дистрибуције производа, упостављен је по највишим и најмодернијим свјетским стандардима. Поносимо се начином на који смо, у сарадњи са реномираним стручњацима, уклопили природу Поповог поља која је издашна у својим даровима и најмодернију агро-технологију. Главна карактеристика нашег пословања је врхунски квалитет производа. Задовољство купаца и потрошача представља нашу политику квалитета.