Трешње

Трешње


У нашим воћњацима засади трешања су углавном још увијек млади. Пуни род се очекује за пар година. Ипак у својој понуди већ имамо одређене количине које могу да подмире потребе локалног тржишта. Такође, сваке године проширујемо површине засађене трешњом.


Берба трешања почиње већ у мају, а траје до јула. Пажљивом његом и одабиром сорти, постигли смо велики квалитет. Наше трешње су крупне, сочне и изузетно укусне!

 

Асортиман трешања:

  • Ерли Бурлат (Еаrly Burlat)
  • Ерлиз (Еаrlise)
  • Џорџиа (Georgija)
  • Карина
  • Кордиа 
  • Лапинс
  • Скина (Skeena)

 

 

 

Трешња - лијек са гране

Трешњу треба јести што више јер је јако љековита. Богате су бјеланчевинама, угљеним хидратима, витаминима А, Ц, а у нешто мањим количинама има витамина Б1, Б2, Б3 и Б6. Садрже доста фолне киселине, калцијума, калијума, гвожђа, магнезијума и цинка. Опширније...

Локација воћњака

Адреса: Дубљани ББ, БиХ
Телефон: +387 59 483 177

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Управа фирме

Адреса: Републике Српске 37, 89101 Требиње, БиХ
Tелефон: +387 59 273 590
Факс: +387 59 223 908

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Кратки инфо

Попово поље А.Д. је акционарско друштво које се бави производњом воћа. Сједиште фирме је у Требињу, док се воћњаци налазе у плодној равници Попово поље између Требиња и Љубиња. Фирма је основана далеке 1977. године и представљала је водеће пољопривредно предузеће у региону у то вријеме.

Интензивиним улагањима наших акционара, фирма је модернизована и производња је усаглашена са најмодернијим свјетским стандардима. Тренутно се на нашим плантажама узгајају јабуке, трешње и грожђе. Обим производње повећавамо из године у годину, а наши производи се пласирају на домаће и страно тржиште.

Политика квалитета

Комплетан процес производње, чувања, паковања и дистрибуције производа, упостављен је по највишим и најмодернијим свјетским стандардима. Поносимо се начином на који смо, у сарадњи са реномираним стручњацима, уклопили природу Поповог поља која је издашна у својим даровима и најмодернију агро-технологију. Главна карактеристика нашег пословања је врхунски квалитет производа. Задовољство купаца и потрошача представља нашу политику квалитета.