vocnjaci

Наши воћњаци

Искуством базираним на дугогодишњој традицији у споју са савременим концептом интегралне производње у нашим воћњацима узгајамо воће врхунског квалитета. Контролисана производња заснована на научним принципима омогућава високе приносе без негативних утицаја на животну средину. 

Саднице

Свака садница у нашем воћњаку је пажљиво одњегована, сертификована и безвирнусна, увезена из најбољих европских расадника. Свакодневно се трудимо да нашем воћу обезбједимо оптималне услове за раст и развој уз консултације са свјетским агро стручњацима.

 

Наводњавање

Влажност тла регулишемо савременим натапним системом и уређајима за мјерење влажности. За натапање користимо питку воду из подземних крашких извора.

 

Заштита воћа

Праћење климатских услова уз помоћ метеоролошке станице у воћњаку омогућава квалитетнију заштиту и превенцију обољења уз минималну примјену хемијских средстава. Да наш труд не би био узалудан, род јабука обезбјеђујемо противградном мрежом. 

 

Огледи

У огледном пољу у склопу нашег воћњака свакодневно пратимо развој и уочавамо предности и мане појединих сорти јабука и трешања и на основу добијених резултата унапређујемо производњу. Сваке године наше воћњаке подмлађујемо новим засадима.  

 

Локација воћњака

Адреса: Дубљани ББ, БиХ
Телефон: +387 59 483 177

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Управа фирме

Адреса: Републике Српске 37, 89101 Требиње, БиХ
Tелефон: +387 59 273 590
Факс: +387 59 223 908

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Кратки инфо

Попово поље А.Д. је акционарско друштво које се бави производњом воћа. Сједиште фирме је у Требињу, док се воћњаци налазе у плодној равници Попово поље између Требиња и Љубиња. Фирма је основана далеке 1977. године и представљала је водеће пољопривредно предузеће у региону у то вријеме.

Интензивиним улагањима наших акционара, фирма је модернизована и производња је усаглашена са најмодернијим свјетским стандардима. Тренутно се на нашим плантажама узгајају јабуке, трешње и грожђе. Обим производње повећавамо из године у годину, а наши производи се пласирају на домаће и страно тржиште.

Политика квалитета

Комплетан процес производње, чувања, паковања и дистрибуције производа, упостављен је по највишим и најмодернијим свјетским стандардима. Поносимо се начином на који смо, у сарадњи са реномираним стручњацима, уклопили природу Поповог поља која је издашна у својим даровима и најмодернију агро-технологију. Главна карактеристика нашег пословања је врхунски квалитет производа. Задовољство купаца и потрошача представља нашу политику квалитета.